Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Total Dance Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri de dans - Dansul mirilor
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In primul rand… va dorim Succes, Armonie si multa Tarie de caracter in noua dvs familie! ... deoarece stim ca veti avea mare nevoie de asta.

In al doilea rand… va felicitam pentru curajul si alegerea de a va incepe viata in pasi de dans, alaturi de Total Dance Center !

Vom incepe prin a crea impreuna o coregrafie care sa va reprezinte, eventual pe melodia voastra preferata sau pe alte piese sugerate de noi. Putem oferi dansului o nota romantica, funny sau tematica, in functie de preferintele fiecarui cuplu. Stilurile cele mai frecvent intalnite sunt tango, vals vienez, salsa si chiar Michael Jackson ! In cazul in care aveti o melodie sau o cerinta mai iesita din comun, instructorii nostri vor realiza cu mare placere o coregrafie potrivita pentru aceasta, deoarece ei cauta sa ofere prin creatiile lor, ceva original si unicat.

Experienta ne-a aratat ca in general, 5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa totul depinde de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia. Ceea ce ramane constant este scopul nostru comun, acela de a va invata sa dansati in cel mai scurt timp, intr-o atmosfera degajata si intr-o sala care va este in totalitate pusa la dispozitie, cu o echipa de instructori profesionisti. Programul va fi flexibil si se va stabili de comun acord.

In plus, centrul nostru de dans va ofera pachete complete pentru a ridica atmosfera nuntii dvs.

Este vorba de momente artistice realizate de dansatori tineri si profesionisti, cu rezultate deosebite la concursurile nationale si internationale, care isi pot adapta programul de dans in functie de cerintele si specificul fiecarui eveniment la care participa. Mai multe detalii despre astfel de reprezentatii gasiti pe http://www.total-dance-center.com/p/total-dance-groove.html

Tarife

-1 sedinta (60 min) = 100 Ron/cuplu
-Pachet 5 sedinte = 450 Ron/cuplu (*bonus 1 sedinta gratuita)
-Pachet 10 sedinte = 850 Ron/cuplu (*bonus 1 abonament Zumba Fitness de o luna)
Din Gura in Gura