Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Total Dance Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri Zumba Fitness pentru adulti si copii
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
" ZUMBA Fitness " este ultima noutate in materie de fitness in plan mondial, o adevarata revolutie impotriva kg in plus ! O sedinta de Zumba este pur si simplu un delicios cocktail cu urmatoarele ingrediente: dans, exercitii pentru tonifiere, muzica buna si multa distractie !

AI 4 MOTIVE PENTRU A TE INSCRIE LA UN CURS DE ZUMBA CHIAR ACUM !

1. Este exploziv! Zumba inseamna FUN ! Este tipul de exercitiu pe cate ti-ai dori sa-l faci zilnic si te vei simti bine facandu-l !
2. Este eficient! Zumba este o combinatie perfecta intre exercitii fizice si distractie… toate pe o muzica electrizanta.
3. Este usor! Programul zumba se adreseaza tuturor, indiferent de varsta, conditie fizica sau nivel de fitness.
4. Instructorii Total Dance Center sunt licentiati in Zumba si te vor invata sa dansezi pe cele mai placute stiluri:Merengue, Reggaetton, Cumbia, Salsa, Tango, Flamenco, Oriental, Hindi, Lambada, Afro-tribal, Mambo, Samba, Jive, Cha-cha, Bachata.

ZUMBA KIDS

Copiii adora sa dea muzica mai tare, sa se miste si sa se distreze cu prietenii lor!

Zumba Kids este combinatia perfecta intre dans, muzica si exercitiu fizic. Acest program dezvolta coordonarea, memoria, creativitatea si disciplina. Fiind o activitate de grup, Zumba Kids dezvolta si latura sociala datorita lucrului in echipa.

In plus, aveti posibilitatea extraordinara de a va inscrie copilul la cursul de ZUMBA KIDS, ce se desfasoara exact in acelasi timp cu Zumba pentru adulti, in cele 2 sali ale centrului. In cazul acesta, copilul dvs beneficiaza de o reducere de 50 % !

PROGRAM ZUMBA FITNESS

-ZUMBA & ZUMBA KIDS: Luni, Marti, Miercuri, Joi: 18.00 – 19.00
-ZUMBA: Luni, Marti, Miercuri, Joi: 19.00 -
Sambata si Duminica: 12.00 - 13.00
Din Gura in Gura