Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Total Dance Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri de dans pentru copii
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stiluri: Balet, Dans modern, Streetdance, Breakdance, Dans sportiv, Zumba Kids !

Datorita antrenamentului eficient, dinamic si captivant, DANSUL reprezinta cea mai sanatoasa joaca pentru copii!

Ne adresam in primul rand acelor parinti care sunt interesati sa le ofere o dezvoltare armonioasa si o buna conditie fizica propriilor copii. Care au inteles ca este ultra necesar sa previna sau sa compenseze tendinta la sedentarism si celelalte pericole si dereglari ce se produc prin modul prea “modern” de viata al acestora – cartier, computer, televizor, alimentatia tip fast-food.

CURSUL DE BALET

Prin balet copiii isi creaza o tinuta eleganta si corecta, dobandesc o gratie si un stil distinct, ce ii ajuta in succesul lor personal din viata de zi cu zi. Este sportul nobilimii si al delicatetei feminine.

Avem 2 grupe de balet, pentru incepatori si intermediari, ce se desfasoara simultan in cele 2 sali ale centrului.

CURSUL DE DANS SPORTIV

In cadrul acestui curs, copiii vor descoperi eleganta stilurilor standard (Vals lent, Vals vienez, Tango, Slow Fox si Quick step), precum si farmecul,energia ritmurilor latino (Samba, Cha-Cha, Rumba, Passo Doble si Jive). In plus, dansul sportiv dezvolta capacitatea individuala de a dansa cu partener, modeleaza corpul si creeaza copiilor o postura demna de invidiat.

Dansul sportiv este un sport spectaculos, fascinant pentru privitori, eleganta si frumusetea costumelor de dans captivand pe oricine.

CURSUL DE STREETDANCE FETE


Cursurile de streetdance imbina miscarile cele mai moderne cu muzica hip-hop, pop si dance, pentru a le oferi copiilor o educatie fizica cat mai complexa si atragatoare, dar mai ales fireasca, invatandu-i in acelasi timp sa socializeze prin intermediul lucrului in echipa. Le dezvolta de asemenea abilitati speciale cum ar fi: capacitatea de concentrare, memoria, atentia distributiva, disciplina si creativitatea, lucru ce duce la imbunatatirea categorica a performantelor scolare.

CURSUL DE STREETDANCE BAIETI

Este cursul preferat al baietilor, deoarece in cadrul acestuia, ei vor studia elemente de breakdance, streetdance si Michael Jackson style. Indiferent ca visul lui este sa faca un backflip, sa danseze ca renumitul si mult admiratul MJ sau sa-si uimeasca colegii dansand pe ritmurile hip hop, toate acestea sunt cuprinse intr-un singur curs, tocmai pentru a oferi complexitate si diversitate tinerelor talente.

PROGRAM CURSURI

SAMBATA SI DUMINICA
-Dans Modern - Trupa PINKY (3-6 ani): 9.00 – 10.00
-Street Dance - Trupa KIDS & Trupa CANDY (7-9 ani): 10.00 – 11.00
-Street Dance fete - Trupa SO FRESH & Trupa SUPER STARS (10-12 ani): 11.00 – 12.00
-Street Dance si Break Dance baieti - Trupa T-BOYZ (4-12 ani): 12.00 - 13.00

IN CURSUL SAPTAMANII

-Balet : Luni si Joi : 17.00 – 18.00
-Dans Sportiv : Marti si Vineri : 17.00 – 18.00
Din Gura in Gura