Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Total Dance Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri de dans pentru adolescenti
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stiluri: Hip-Hop, Reggae&Dancehall, Popping & Locking, Street jazz, Funk, Breakdance, House dance, Stomp! (unic in C-ta), Girlz on Heelz, Afrodance, Zumba, Balet.

CURSUL DE BALET

Intotdeauna ai visat sa porti macar o data un tutu stralucitor, dar acum simti ca este prea tarziu?…. Crezi ca ai trecut de varsta la care te-ai fi putut ridica in pointe? Desi un profesionist ti-ar spune ca punctul de start este undeva in jurul varstei de 5 ani, acelasi profesionist iti va spune si marele secret – nu e niciodata prea tarziu sa faci ceea ce iti place!

Program: Sambata si Duminica ora 13.00
Varsta: peste 13 ani

CURSUL DE STREETDANCE

Daca vrei sa devii un dansator profesionist, sa cunosti cat mai multe stiluri si sa rupi pe scena de dans sau in club, vino sa inveti de la cei mai complecsi instructori ai Constantei.
In vara anului trecut, instructorii TDC au participat timp de 3 saptamani la cele mai tari workshop-uri ale anului 2011, in cadrul celei mai tari tabere de dans de pe planeta : URBAN DANCE CAMP Germania !!! Peste 30 de artisti, coregrafi si trupe de elita din toata LUMEA, intr-un singur loc ! ... O experienta incredibila, in care instructorii nostri au invatat timp de 20 de zile, 6 ore pe zi, peste 40 de coregrafii din stilurile mentionate mai sus si nu numai... au inteles de la profesionisti ai dansului precum Mr. Wiggles, Poppin John, Tatsuo, Yoshie si Poreotix diverse strategii de predare, metode de invatare si sfaturi extraordinar de importante pentru viata de dansator. Asa ca vino sa le afli si tu, ca sa devii din ce in ce mai bun !
Iar anul acesta, au participat cu mult entuziasm la Streetdance Camp Romania, la Reghin: 7 zile de workshop-uri intensive, sustinute de coregrafi renumiti precum: Buddha Stretch, Henry Link, Ejoe Wilson, Kofie da vibe, Eszteca Noya si multi altii.

Program: Sambata si Duminica ora 13.00
Varsta: peste 13 ani


NEWSFLASH! TDC LAB! (Laboratory) este un loc in care poti sa iti exprimi personalitatea !!! Daca te pricepi la design vestimentar, beat box, grafica, sa canti, graffitti sau orice legat de arta, noi te sustinem si impreuna putem crea lucruri unice in Constanta.

Nu ne place sa barfim, sa mintim, sa pacalim, de aceea singura conditie ar fi ca si tu sa fii la fel de ADEVARAT !

Nu conteaza varsta ta, important e sa ai o pasiune.. noi vom crede in tine si te vom ajuta sa o dezvolti.

TDC iti pune la dispozitie locul si toate relatiile pe care le are, tu vino cu ideile….!
Din Gura in Gura